OVER OPENSPORTS

Wij geloven dat bewegen in de frisse buitenlucht bijdraagt aan een betere vitaliteit van de mens en daarmee een gezondere maatschappij tot stand brengt. Steeds meer workouts vinden buiten plaats, alleen of in groepsverband, maar voor goede krachttraining moet men tóch de sportschool weer in. Om ook in de openbare buitenruimte aan goede krachttraining te kunnen doen, biedt Opensports nu dé oplossing: unieke outdoor fitness toestellen met dezelfde technologische prestatie en trainingservaring als de fitnesstoestellen van een indoor sportschool.

Door het gepatenteerde schuifmechanisme is het gewicht op de toestellen in een handomdraai te verstellen tot wel 100kg. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt voor iedereen om op eigen niveau aan krachttraining in de buitenlucht te doen, optimale trainingsresultaten te boeken en sterk en fit te blijven.

De eenvoudig verstelbare gewichten zorgen ervoor dat iedereen kan trainen op zijn/haar eigen niveau en uitgedaagd kan blijven worden. De toestellen zijn ergonomisch ontworpen en dragen bij aan een juiste houding voor het uitoefenen van de beweging. Hierdoor train je je spieren telkens vanuit eenzelfde positie en voorkom je verkeerde bewegingen dat vervelende blessures tot gevolg kan hebben.

Opensports is de officiële partner in Nederland en België van de Omnigym fitnesstoestellen, ontworpen en geproduceerd in Finland. Alle toestellen zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteits- én veiligheidsnormen, zijn TüV gecertificeerd en voldoen aan de standaardeisen van EN16630-2015 (voor permanent geïnstalleerde fitnessapparatuur voor buiten).

Wilt u óók de indoor sportschool naar buiten halen en daarmee bijdragen aan een gezonde, fitte en krachtige leefomgeving? Neem dan contact met ons op en informeer naar de verschillende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Ook een unieke outdoor gym creëren?

Wij helpen u daar graag bij!